Professioneel onderhoud verhoogt de levensduur

Onderhoud door deskundigen wordt sterk aanbevolen. Dit zorgt voor een lange levensduur van de systemen en zorgt dat het blijft voldoen aan de opgestelde doelstellingen zoals energiebesparing, esthetische waarde en milieuvoordelen.

Het onderhoud van groendaken, daktuinen, groengevels en tuin- en omgevingsaanleg omvat het bemesten van de beplanting, het verwijderen van ongewenste planten, het controleren van de waterafvoer en de controle van de gezondheid van de planten.

Onze ervaren groenspecialisten zijn altijd goed geïnformeerd over de unieke behoeften van elk project, waardoor ze precies de juiste zorg kunnen bieden. 

Kan ik zelf mijn groendak of groengevel onderhouden?

Afhankelijk van het type beplanting dat u hebt gekozen, is het zeker mogelijk om zelf het onderhoud te verzorgen. Het is belangrijk om de drainage- en irrigatiesystemen regelmatig te controleren en te onderhouden, om ervoor te zorgen dat ze effectief functioneren. Dit helpt om de gezondheid en levensduur van zowel de beplanting als de systemen zelf te waarborgen, waardoor uw groenproject zijn esthetische en ecologische voordelen behoudt.

Extensieve groendaken, zoals sedumdaken, vereisen over het algemeen minder werk door de robuustheid en zelfonderhoudende aard van de beplanting.

Een intensief groendak onderhouden dat uitgebreide en gevarieerde beplanting zoals gras, struiken en bomen bevat, vraagt regelmatig aandacht.

Het onderhoud van groengevels omvat meestal het snoeien van klimplanten en het verwijderen van ongewenste plantengroei. Het is belangrijk om regelmatig de gezondheid van de planten te controleren en ervoor te zorgen dat ze voldoende water en voedingsstoffen krijgen. 

Gratis offerte