Het belang van specialisten

Deskundig advies en een doordacht ontwerp zijn onmisbaar bij het realiseren van groendaken, daktuinen, groengevels en tuin- en omgevingsaanleg. Ze spelen een cruciale rol in het maximaliseren van de functionele voordelen, zoals effectief regenwaterbeheer, terwijl we ook de esthetische aspecten zorgvuldig bekijken.

Samen met uw visie als leidraad, creëren we ontwerpen die aan al uw behoeften voldoen. In nauwe samenwerking met een stabiliteitsingenieur bepalen we de maximale draagkracht en houden we rekening met de geldende wetgeving en bouwvoorschriften. 

Plan van aanpak

We starten steeds met een diepgaande consultatie om uw visie en specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens ontwikkelt onze landschapsarchitect een ontwerp en plan die op maat gemaakt zijn, rekening houdend met de lokale omstandigheden, duurzaamheidsprincipes en esthetische overwegingen.

We werken nauw samen met u tijdens elke stap van het proces - van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Ons team zorgt voor een naadloze integratie met een focus op langetermijnonderhoud en milieuvriendelijkheid. 

Gratis offerte