1. Acceptatie van Voorwaarden

Door gebruik te maken van de website www.greenbuildingprojects.be (hierna te noemen "Website"), ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, dien je de Website niet te gebruiken.

2. Gebruik van de Website

Je stemt ermee in om de Website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en in overeenstemming met deze Voorwaarden.

3. Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op de Website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's, merken en software, is eigendom van Green Building Projects of derden en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

4. Wijzigingen aan de Website

Green Building Projects behoudt zich het recht voor om de Website op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen, op te schorten of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

5. Links naar Externe Websites

De Website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd door Green Building Projects. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of enige andere aspecten van externe websites.

6. Aansprakelijkheid

De Website wordt geleverd "zoals het is" en "zoals beschikbaar". Green Building Projects geeft geen garanties of verklaringen, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de Website.

7. Toepasselijk Recht

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van [jouw rechtsgebied]. Elk geschil dat voortvloeit uit of verband houdt met deze Voorwaarden zal worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van [jouw rechtsgebied].

8. Contact

Voor vragen over deze Algemene Voorwaarden kun je contact opnemen met [jouw contactgegevens].

Gratis offerte